Site Logotype

OUR SERVICES

Στο OL, μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε ένα μέρος. Στόχος μας να ανυψώσουμε τον τρόπο που ζείτε μέσα από μια 360ο προσέγγιση ολιστικής ευεξίας. Ως μέλος του OL θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα συνδυασμό των τμημάτων και υπηρεσιών μας τόσο ως μέρος του εξατομικευμένου πλάνου ευεξίας σας όσο και ξεχωριστά για ειδικές περιστάσεις που επιθυμείτε το κάτι παραπάνω.

SPA

Κάθε Spa θεραπεία μας, συνδυάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα και έμπειρους θεραπευτές. Αυτός ο συνδυασμός είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να απομακρύνει την ένταση από το σώμα και το πρόσωπό σας, να προάγει την αναζωογόνηση, την ενυδάτωση και την χαλάρωση για μια λαμπερή επιδερμίδα και υπέροχη διάθεση.

Οι υπηρεσίες μας με μια ματιά:

 

● Θεραπευτικό μασάζ σώματος

  (σμίλευση, αναζωογόνηση,

  μείωση

  κυτταρίτιδας)

 

● Θεραπείες προσώπου

  (ενυδάτωση, λάμψη, βαθύς

  καθαρισμός,

  ενίσχυση κολλαγόνου)

 

● Απολεπίσεις

  (απομάκρυνση νεκρών

  κυττάρων,

  ενίσχυση κυκλοφορικού)

_

 

● Μάσκες Σώματος

 

● Signature Υπηρεσίες

 

● Συνδυαστικές Εμπειρίες

service image

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Παρά τη πολυάσχολη καθημερινότητα μας,πρέπει να προσφέρουμε στο δέρμα μας την φροντίδα που του χρειάζεται.Μία διαδικασία δερμοανάλυσης από το έμπειρο προσωπικό μας,σε συνδυασμό με την επιλογή μη επεμβατικών εξειδικευμένων θεραπειών προσώπου και σώματος και την χρήση εξελιγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού θα σας προσφέρουν μία λεία, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Υπηρεσίες αισθητικής για το πρόσωπο:

 

● Διάγνωση – αξιολόγηση


● Bαθύς καθαρισμός


● Oξέα


● RF Face

_

 

● Eνυδάτωση με υπερήχους

 

● Dermafrac

 

● Cool Lift

 

● Instant Lift

Yπηρεσίες αισθητικής για το σώμα:

 

● Διάγνωση – Αξιολόγηση

 

● LPG Body

 

● RF Βody

 

● Θερμοκουβέρτα – Fango

Αποτρίχωση:

 

● Laser Soprano


● Κερί


● Ριζική Αποτρίχωση

service image

HAIR & ΝAILS SPA

Η περιποίηση των μαλλιών και των άκρων μας, μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία με τον εαυτό μας, μας χαρίζει αυτοπεποίθηση για να ξεχωρίσουμε σε ό,τι θεωρούμε σημαντικό. Οι hair & nails experts,μας παρακολουθούν όλες τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς και ξέρουν πώς να σας κάνουν να νιώσετε ανανεωμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, πρωτοποριακές τεχνικές και άνθρωποι που εμπνέουν σιγουριά είναι μόνο μερικά στοιχεία που θα σας κάνουν να νιώσετε πως είστε στο κατάλληλο μέρος για να λάμψετε.

_

 

● Χτένισμα

 

● Κούρεμα

 

● Βαφή

 

● Εξειδικευμένες θεραπείες

  μαλλιών

 

● Βλεφαρίδες

 

● Σχηματισμός φρυδιών

_

 

● Βαφή φρυδιών


● Αποτρίχωση με κλωστή


● Μανικιούρ-πεντικιούρ


● Μακιγιάζ

service image

FITNESS

Οι fitness experts μας θα λάβουν υπόψιν το ιστορικό σας, αλλά και τους στόχους που έχετε θέσει και θα διαμορφώσουν ένα συνδυαστικό, εξατομικευμένο πλάνο προπόνησης. Για μεγαλύτερα αποτελέσματα και προς αποφυγή τραυματισμών, εφαρμόζουμε personal training, στο πλαίσιο του οποίου, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την προπόνησή σας ατομικά, σε ολιγομελείς ομάδες ή ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, πάντα υπό την αποκλειστική παρακολούθηση του δικού σας προπονητή.

_

 

● Fitness Classes

  (Pilates | Mat, Performer, Yoga)

 

● Functional Personal Training

  (TRX, Cross Fit, etc.)

 

● Therapeutic Training

_

 

● Powerplate

 

● Personal Training

  (options: in Water | resistance

  focused |

  Spinning | Outdoor)

service image

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η διατροφική υποστήριξη είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στην προσπάθεια της επίτευξης των στόχων γύρω από την υγεία, την εμφάνιση και το αίσθημα ευεξίας. Ο εξειδικευμένος διατροφολόγος μας θα δημιουργήσει για εσάς ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής με βάση το ιστορικό σας, τις προτιμήσεις σας και το πλάνο ευεξίας σας.

Διάγνωση – Αξιολόγηση:

 

● Πρόγραμμα Διατροφής


● Λιπομέτρηση


● Μέτρηση Ελευθέρων Ριζών

service image

WET AREA

Το νερό είναι το δυνατό μας στοιχείο. Γνωρίζοντας πως από την αρχαιότητα, το νερό θεωρείται ελιξίριο νεότητας και πηγή ζωής, έχουμε σχεδιάσει υψηλής αισθητικής χώρους, όπου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το υγρό στοιχείο και να απολαύσετε τα πολλαπλά οφέλη του στο σώμα, αλλά και στην ψυχολογία σας. Έχοντας βρει τον τρόπο να ενώσουμε τη δύναμη της φύσης με τη δυναμική της επιστήμης και της τεχνολογίας, παρέχουμε εμπειρίες που θα σας αναζωογονήσουν, θα σας ανακουφίσουν από πιθανούς πόνους, θα ενισχύσουν τη φυσική σας κατάσταση και θα συμβάλλουν σημαντικά, ώστε να έχετε την ποιότητα ζωής που σας αξίζει.

Κλασικές εμπειρίες:

 

● Swimming Pool

 

● Hammam

 

● Sauna

 

● Ελληνορωμαικό Hammam

Θεραπευτικές εμπειρίες:

● Igloo room

 

● Αλατοσπήλαιο

 

● Emotional Shower

 

● Steam room

 

service image

THALASSO POOL

Η Πισίνα Θαλασσοθεραπείας “THALASSO POOL” που προσφέρουμε αποτελεί μία από τις καλύτερες wellness & spa εμπειρίες που μπορείτε να απολαύσετε. Το OL παρέχει αυτή τη θεραπευτική εμπειρία αναζωογόνησης στο πλαίσιο παραθαλάσσιων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων που το επιτρέπουν. Οι ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού και του υδρομασάζ πίεσης, θα σας ανακουφίσουν από πόνους, θα ενισχύσουν την κυκλοφορία του αίματος, θα απομακρύνουν το άγχος και την ένταση και θα σας γεμίσουν ενέργεια και καλή διάθεση.

service image

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ενδυνάμωση των μυών είναι σημαντική για την αποκατάσταση μετά από κάποιον τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση. Οι θεραπευτές μας θα σας προτείνουν συνδυαστικές θεραπείες με στόχο να σας ανακουφίσουν αποτελεσματικά από τον πόνο, να ενισχύσουν τη φυσική σας κατάσταση και να σας δείξουν τον δρόμο προς μια πιο ποιοτική ζωή γεμάτη υγεία, ενέργεια και δύναμη.

_

 

● Μυϊκή Ενδυνάμωση /

  Μετατραυματική Ασκηση

  (Cross & Functional Training)

 

● Εξατομικευμένο Ασκησιολόγιο

  μέσω Διαγνωστικής Εξέτασης

 

● Μηνιαίος Εργομετρικός

  Ελεγχος

  (Test Αξιολόγησης Φυσικής

  Κατάστασης).

 

● Personal Υδροθεραπεία

  (Wet Area)

● Personal Υδρογυμναστική

  (Wet Area)

_

 

● Χειρομαλακτική Φροντίδα

  (Εξειδικευμένο Μασάζ που

  στοχεύει στην άρτια

  λειτουργικότητα των

  οργάνων)

 

● Personal Training

  (Στοχευμένη Θεραπευτική

  Άσκηση)

 

● Αποκατάσταση Ορθοπεδικών

  Παθήσεων

 

● Αποκατάσταση Αθλητικών

  Κακώσεων

service image

ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΔΩ

Γίνεται μέλος του OL! Ανακαλύψτε τον κόσμος της ολιστικής ευεξίας με όλες σας τις αισθήσεις και αισθανθείτε όμορφοι και δυνατοί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Επικοινωνία

T: +30 2810 264 400
info@olwellness.com

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή

8:00-22:00

Σάββατο-Κυριακή

10:00 - 19:00

Τοποθεσία

Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 72,

Ηράκλειο Κρήτης, Γάζι, 714 14

Ξενοδοχείο Candia Maris